Ring til os på +45 71 99 67 11

LUKSUSFERIER TIL BHUTAN

Kongedømmet der trodser den moderne verden

Kongedømmet Bhutan i Himalayas bjerge er et tilflugtssted fra den moderne verden, der med sine åbne vider, bedeflag, afsiddesliggende templer og hotelophold giver jer en smag af den traditionelle bhutanesiske kultur. Hvad enten I rejser som par, med familien eller en gruppe venner, så har Bhutan masser at byde på – og vi kan hjælpe med at sammensætte en oplevelse af Bhutan, som er den rigtige for netop jer.

Experience Travel Group

HVORFOR VÆLGE EN LUKSUSFERIE TIL BHUTAN

En luksusferie til Bhutan med ETG bliver tilrettelagt efter jeres behov, interesser og rejsetype. Vi anbefaler dog at I lader jer fordybe på turen – vores rejsende er noget af en nysgerrig flok!

For virkelig at få duften af lokalivet og den buddhistiske kultur, kommer I til at udforske markeder og monumenter, og være med når munkene beder i templer og klostre. Prøv at inkludere en af de spektakulære Tsechu-festivaler for en vidunderlig indsigt i den lokale kultur. Det bjergtagende kloster Tigerreden må I heller ikke misse.

For jer med den indre opdagelsesrejsende venter der masser af eventyr. I kan slå lejr i storslåede dale eller blandt fjerntliggende landsbyer og pitoreske omgivelser. I kan trekke ad nogle af Bhutans langstrækkende bjergstier eller rafte ned ad floderne. Mulighederne er mange.

Naturelskere vil blive begejstrede over dalene, rhododendron i blomst, der sagtens kan måle sig med kirsebærblomsterne i Japan, og de sjældne sorte traner. Rejsende til Bhutan vil også opleve utroligt luksuriøse hoteller, der vil gøre jeres ophold minderigt, også selvom et ophold på et landsted kan være en lige så unik og autentisk oplevelse.

Bhutan Tours

POPULÆRE FERIEREJSER I BHUTAN

Jeres ferie bliver skræddersyet til at passe netop til jeres interesser og hvem I er. Når vi ved præcis, hvad I ønsker at få ud af jeres ferie, så skaber vi de oplevelser i Bhutan, som er de rette for jer.

KLASSISK FERIE I BHUTAN

Få en duft af landet og kulturen, hvor I får højdepunkterne med base på komfortable hoteller. Dette er bare et udgangspunkt, og vi kan tilpasse alle arrangementer, så de passer perfekt til jer.

Bhutan family holidays

Bhutan familieferie

Bhutan fungerer virkelig godt for jer med ældre børn, der elsker udendørslivet. Fra adrenalinpakket rafting til konkurrencer i bueskydning, og til mødet med munkene i deres afsidesliggende klostre på bjergsiderne, så er der mange familievenlige aktiviteter, der viser teenagere en helt anden livsstil.

BHUTAN – I KOMBINATION MED ANDRE LANDE

Der er ikke direkte flyvning fra Danmark til Bhutan. For at komme til lufthavnen i Paro rejser I via Indien, Nepal, Oman eller Thailand, hvilket betyder, at det er overraskende let at kombinere Bhutan med andre lande. Så hvorfor ikke få det meste ud af turen?

POPULÆRE DESTINATIONER I Bhutan

Bhutan tilbyder eventyr for den opdagelseslystne rejsende. Med dets fantastiske naturområder kan man virkelig bevæge sig væk fra alfarvej, på hiking gennem fjerntliggende landsbyer, rafte på Mo Chhu-floden og campere med stil.

Kulturelle oplevelser indeholder besøg til Dzong´er, klostre og templer. I vil få muligheden for at involvere jer sammen med munkene i deres bedeceremoni eller sammen med de maskerede dansere ved Tsechu-festivalerne.

Luksuriøse oplevelser tilrettelægges helt efter jeres ønsker – fra spabehandlinger til private yoga timer på et wellness retreat eller en privat Tshewang bedeceremoni, hvor munkene velsigner jer med et langt og succesfuldt liv. Bhutans luksushoteller tilbyder ligeledes adskillige oplevelser, der får jer til at føle jer som særligt udvalgte.

Adventure & Comfort in Bhutan & Thailand

EVENTYR & KOMFORT I BHUTAN & THAILAND

Fra Himalaya til Andamanerhavet oplever I to smukke nationer forbundet med dybe og dog forskellige buddhistiske traditioner. 

Bhutan i DYBDEN

Gå i dybden på denne to-ugers ferie, der dækker dalene samt ikoniske seværdigheder i dette fantastiske kongedømme. 

Te & LYKKE i Darjeeling & Bhutan

Enestående ferie, der kombinerer Darjeelings teplantager med det fascinerende Bhutanske kongedømme.  

Fra lyden af messen fra templerne i morgendisen til forglemmelsen af tid og sted ved deltagelse i en af de mange farverige festivaler, så er Bhutan fuld af de mageløse øjeblikke, der gør det at rejse til noget helt særligt. 

Amankora Thimphu, Thimphu, Bhutan

Mange hoteller i Bhutan er en seværdighed i sig selv som det er værd at rejse til for at nyde deres storslåethed.

Luxury Hotels in Bhutan

Da Bhutan er et land med en meget klar og veldefineret “maksimal værdi-minimal turisme”-model, så kommer det ikke som nogen overraskelse, at mange af Bhutans hoteller tilbyder den ypperste luksus. De fleste af disse hoteller er intime, ofte med mindre end 10 suiter, hvilket betyder, at forholdet mellem antal gæster og ansatte er høj og med et fantastisk niveau af service, måltider og imødekommenhed til følge.

Experience Travel Group

Start din rejse

Hver rejse med ETG er forskellig. Fortæl os dine behov, håb og frygt, og vores venlige rejseteam hjælper dig med at opdage din ideelle ferie.

LUKSUSHOTELLER I BHUTAN SÆRLIGT UDVALGT TIL NETOP JER

Hoteller i Bhutan byder på en interessant blanding. For at få en varieret og luksuriøs oplevelse, så anbefaler vi en kombination af disse boutique-hoteller. Hver har kun få værelser, så I er sikre på fred og ro.

Landet har en håndfuld enestående og luksuriøse hoteller, og hvert hotel har sit eget arkitektoniske design og stil. Som eksempel er Aman hotellerne i Bhutan opført som de bhutanesiske Dzong´er, fort-lignende og hvidkalkede, som er træk, der går igen på alle deres steder. Vores favorit er Amankora Punakha*1 med den enestående ombygning af et landsted med pool, der har udsyn til Mo Chhu-floden. Six Senses hotellerne er til gengæld individuelt designet og trækker på omgivelsernes karakteristika – Six Senses Paro*2 føles som et varmt luksuriøst bjerg-retreat.

En anden favorit hos ETG er Gangtey Lodge*3, der er et smukt bhutanesisk landsted med – indrømmet – den bedste udsigt i Gangtey-dalen. Hver af de 12 værelser har en fantastiske udsigt ligesom den afslappende lounge og terrasse, der begge har åbne ildsteder.

Amankora Thimphu, Thimphu

Førsteklasses sted med dramatisk landskab langs Wang Chhu-floden kun med adgang via hængebroen.

SIX SENSES, Paro

Absolut luksus over Paro-dalen. Dette opulente bjerg-retreat har fantastiske suiter, faciliteter og service.

Como Uma Punakha, Punakha

Como Uma Punakha, Punakha

Et deluxe og dog privat sted på de frodige højdedrag med udsigt over Mo Chhu-floden og det omgivende landskab.

Gangtey Lodge, Gangtey

Overdådig uforstyrret udsigt fra dette bhutanesiske landsted højt over Phobijikha-dalen.

Nemjo Heritage, Paro

Et charmerende ombygget landsted med bare fire værelser tæt på Paro omgivet af fyrreskov og rismarker.

Six Senses Punakha, Punakha, Bhutan

Six Senses Punakha, Punakha

Højt beligggende over Punakha med fantastisk udsigt over dalen nedenfor, hvor I bliver forkælet med en vidunderlig pool, faciliteter og rummelige værelser.

OPLEVELSER FOR LIVET

Bhutan er hjemsted for utallige enestående oplevelser. I finder templer, klostre, Dzong´er og monumeter, der tager pusten fra jer – arkitektoniske, kulturelle og åndelige. Der er trekkingruter, som passer til enhver som rolige 2-3 timers gåture gennem rhododendron- eller fyrreskove, men også mere udfordrende trek med mobile lejre. Så er der lokallivet at opleve med pilgrimme, landbefolkningen og yak-avlere, der lever på nomadisk vis. Jeres guide er lige ved hånden for at hjælpe jer med det kulturelle møde.

Har I lysten til at afslutte rejsen med et strandophold, kan vi anbefale nogle fabelagtige hoteller ved kysten i Thailand, Maldiverne, Indien eller Oman. Eller hvis I vil kombinere mere i dybden, så komplementerer Bhutan og Thailand hinanden ganske godt, idet de viser to forskellige tilgange til buddhismen. Bhutan og Oman fungerer også vældig godt sammen med stor kontrast i både landskab og kultur. Begge er rolige og imødekommende, og skaber rum til refleksion med den smukkeste udsigt I nogen sinde har set.

Bhutan's Famous Festivals

Planlæg jeres besøg efter en af Bhutans mange festivaler. Ikke blot for at nyde den traditionelle maskedans, men også for at se den bhutanesiske befolkning mødes for at fejre ældgamle ritualer.

Gangtey Lodge, Bhutan

Gangtey Lodge er et af vores favorithoteller i Bhutan, og det er en unik måde at komme dertil på. Jeres guide vil lede morgenvandringen gennem den storslåede dal på vej til hotellet, hvor I vil blive modtaget med varm æblecider, bål og en helt fantastisk panoramaudsigt fra terrassen. 

Archery and Cultural Events in Bhutan

Vi tilrettelægger oplevelser i Bhutan, der med garanti vil få jer til at spærre øjnene op, nære sjælen og tilføje livslange minder. Om det er samværet med lokalbefolkningen omkring bedemøllerne eller den enestående udsigt efter at have nået et bjergpas, åbner vores rejser til Bhutan i sandhed op for dette hypnotiserende kongedømme.

Experience Travel Group

Start din rejse

Hver rejse med ETG er forskellig. Fortæl os dine behov, håb og frygt, og vores venlige rejseteam hjælper dig med at opdage din ideelle ferie.

VIGTIG REJSEINFORMATION

Alle detaljer vedrørende pas, visa og rejseforsikring er inkluderet i din rejsepakke før afrejse.   Vores team er fuldt opdateret om udenrigsministeriets anbefalinger, og om seneste nyt fra vores samarbejdepartnere på vores destinationer. Din rejsekonsulent kontakter dig, hvis der er ændringer ift. sikkerhed og lokal lovgivning, som du bør være opmærksom på, og du kan altid kontakte os.

rejs med Experience Travel Group

gør en forskel

Enestående, etiske rejseoplevelser, der gør en positiv forskel. Bæredygtige, samvittighedsfulde rejser er grundlaget for, hvad vi beskæftiger os med. Så du kan trygt begive dig afsted i vished om, at alle elementer af din rejse har en positiv effekt.

bliv en del af vores rejsefællesskab

Uforglemmelige rejser, hvor du vil opleve, at man ikke behøver at dele sprog for at dele grin og samhørighed. Bliv en del af vores rejsefællesskab, og gør brug af vores viden om denne fantastiske verden.

skab din egen unikke rejsefortælling

Fantasifulde og fordybende eventyr; vores individuelt kuraterede rejser er din billet til en enestående tilværelse. Omfavn det uventede; lad nysgerrigheden styre din rejse; find dit nye jeg.

rejs sikkert

Individuelt designede rejseplaner helt efter dine, og kun dine, ønsker. Med fuld finansiel beskyttelse og døgn-åben kundeservice, kan du trygt rejse med sikkerhed for, at der er taget højde for alle aspekter af din ferie. Logistik, sikkerhed og bæredygtighed; vi er med dig hele vejen.   

HVORFOR EXPERIENCE TRAVEL GROUP?

Hos Experience Travel Group er vi mere end bare rejseeksperter – vi er et fællesskab af passionerede rejsende, der strækker sig fra Danmark til Asien. Vores mål er at afdække Asiens struktur gennem indsigtsfulde oplevelser, fremragende rejseledere og lokalguider samt vores indgående viden. Selvfølgelig er vi forpligtede til at give vores gæster en fantastisk ferie, men vi i lige så høj grad gør vi alt for at sikre, at enhver rejse er fair for vores samarbejdspartnere og etisk sund med respekt for lokalkulturen, økonomien, naturen og miljøet på de destinationer vi kender og holder så meget af.

Experience Travel Group