Ring til os på +45 71 99 67 11

LUKSUSFERIER TIL CAMBODIA

Templer hinsides Angkor. Oplevelser I aldrig glemmer.

Indtil for nylig havde rejsende relativt begrænsede muligheder for at holde luksusferie i Cambodia. I dag er det muligt at tilrettelægge hele jeres ferie omkring smukke strande, vilde og vidunderlige jungle-lodges, samt tilflugtssteder i byerne med masser af atmosfære.

Experience Travel Group

HVORFOR VÆLGE EN LUKSUSFERIE TIL CAMBODIA?

Seværdigheden Angkor Wat på UNESCOs verdensarvsliste er ikke den eneste juvel i Cambodias krone. Cambodia er et fantastisk rejsemål i sig selv, og vi vil elske, hvis I har mod på at udforske landet endnu dybere. Cambodia er fyldt til randen af fascinerende oplevelser, som glimter af landets gådefulde fortid og dynamiske nutid.

Når det kommer til luksus, tænker vi på mere end blot hoteller (selvom vi også kan fortælle dig alt om dem). Vi tror på, at en luksusferie bør balancere perfekt mellem overdådige oplevelser og afslapning, så I efter endt ferie vender hjem med ro i krop og sjæl, fuld af historier og ikke bare fotos på mobilen.

Vores luksusferier i Cambodia er garanteret komfort på alle niveauer. Transporten vil typisk foregå i komfortable biler med egen chaufør, samt en bådtur i ny og næ, selvom der også er nogle lidt mere ”skæve” muligheder. (En af vores luksuslodges kommer man for eksempel til via kabelbane!)

Cambodia Holidays

POPULÆRE FERIEREJSER TIL CAMBODIA

Cambodia bør anskues som et selvstændigt rejsemål, men fungerer også godt sammen med en ferie i Vietnam. Hvad enten I er på udkig efter at fordybe jer i kulturen, et enestående familieeventyr, eller at dovne den på stranden, så vil Cambodia aldrig skuffe jer.

Cambodia, Floating Street

Cambodia & Vietnam-rejse

En klassisk kombination og altid en sikker vinder. Til forskel fra gængse pakkerejser, så får I på vores rundrejse til de to lande mulighed for mere fordybelse. Vi gør det nemt for jer at udforske destinationerne, og lade landenes magi åbenbare sig på allerbedste vis. 

Cambodia Family Holidays

Cambodia familieferie

Med enestående bådture ned ad Mekong, uberørte strande og overgroede tempelruiner (det var bl.a. her, Indiana Jones og Tomb Raider blev optaget – altså ikke helt ordinære besøgsmål), så er Cambodia et fænomenalt rejsemål for familien.

Cambodia Luxury Hotels

den ultimative Cambodia- rejse

Cambodia har nogle exceptionelle hoteller og utroligt enestående oplevelser at byde på. Vores ultimative ferier kombinerer det bedste af det bedste, og guider jer fra overdådige luksushoteller til de mest opslugende og eksklusive oplevelser i vores sortiment. Oplev højdepunkterne af stil og komfort.

Experience Travel Group

hvad man bør se på en rejse til CAMBODIA

Fra den pulserende storby Phnom Penh til de berømte templer i Siem Reap, og fra junglen i Mondulkiri til de smukke øer ved Sihanoukville, byder Cambodia på alt hvad hjertet kan begære. 

Cambodia River Travel

ANGKOR WAT

Et besøg ved det majestætiske Angkor Wat er et must på en rejse til Cambodia, men vi kan ikke benægte, at templet ofte er overrendt med gæster. Vores eksperter kender de bedste tidspunkter på dagen, hvor der er få grupper – og store oplevelser. Vi anbefaler også at besøge nogle af de mindre kendte, men lige så smukke templer – vores guider vil vise jer vejen. Mens I er i Siem Reap, er en sejltur ved solopgang på søen Tonle Sap et must, og et fantastiske sted at opleve dagliglivet.

Cambodia Ruined Temple

Komplekset ved Angkor fra det 12. århundrede er enormt og fascinerende – med et nyt skønt syn rundt om ethvert hjørne.

Hvis man besøger nogle af de mindre kendte templer ved Siem Reap og omkring, kan det føre til magiske og uventede møder.

Vi tilbyder vores rejsende en anderledes indsigt, når vores lokalguider fortæller om Angkor fra et nyt perspektiv.

MOD STRANDEN OG DE UBERØRTE ØER

Strandene i Cambodia er ofte oversete i forhold til Thailand. Men også mange af øerne er mindst lige så smukke – og rejsende finder dem også mindre overfyldte. Vi ved, hvor vi skal finde de skjulte perler og mest idylliske øer til jeres strandophold.

Cambodia Luxury Hotels

Cambodia er fyldt med udsøgt designede hoteller, som forstærker jerese oplvelser – så som her Knai Bang Chatt.

Cambodia Beach Holidays

Oplev søvninge fiskerlandsbyer og lokalmarkeder i smukke sydlige Cambodia.

Man behøver ikke tage til Thailand for at opleve paradisiske strande – Cambodias kyster er lige så pragtfulde, og mindre besøgte.

OPLEVELSER FOR LIVET

At se solen stå op over Angkor Wat er en oplevelse man aldrig glemmer, men der er mange flere oplevelser for livet i Cambodia – fra picnic ved vandfald til helt simpelt at labbe luksus, udsøgte måltider og upåklagelige service i sig på det strandhotel I selv har valgt. Udforskning af den landlige idyl omkring Siem Reap med lokalbefolkningen ved solnedgang giver varige minder. Hovedstaden Phnom Penh kan give en forståelse af den chokerende periode under Pol Pot, men også meget andet. Det er en by, der sitrer af energi, hvor I kan cykle langs Mekong om dagen og sidde bagpå en Vespa om aftenen, med masser af muligheder for lækker street food.

OPLEVELSER PÅ LUKSUSFERIEN I CAMBODIA

Der er ingen grund til at vælge mellem enten luksus eller eventyr: Vores ferier til Cambodia er designet til netop dig. Om I vil udforske Angkor Wat nær Siem Reap, komme helt ned under overfladen af dette kongedømmes gribende historie, nyde friskfanget krabbe eller bare hænge ud i en lækker villa ved stranden – så sikrer vi, at I oplever det bedste af Cambodia både med indsigt og lethed.

Forestil dig at se solen stå op over templerne ved Angkor, køre gennem landskabet ved Siem Reap på en 4-hjulet off-roader eller smage frisk khmer-street food for første gang. Hos ETG handler vores ferier ikke kun om at opleve must see-seværdigheder, men også at give jer en anden vinkel på tingene, og åbne op for uventede oplevelser. I vil blive lige så overrasket over, hvor meget I har til fælles med jeres lokalguide, mens I slentrer rundt på nationalmuseet som ved lyden af fuglefløjt når I står op i jeres jungle-lodge. Om I foretrækker en ferie i roligt tempo eller eventyr pakket med action, så vil vores oplevelser i Cambodia vise jer, hvordan landet er sat sammen.

Cambodia River Tours

ad de små veje gennem Cambodia, Laos og Thailand

En måned uden for alfarvej til at udforske traditionerne i Cambodia, Laos og Thailand.

Cambodia Luxury Adventure

LUKSUS OG EVENTYR I CAMBODIA

På eventyr gennem Cambodia med luksuriøse overnatninger de mest vilde og usædvanlige steder.

Cambodia Slow Paced Luxury

Cambodia i ro og mag

Ved hjælp af omhyggelig planlægning er det muligt både at komme ind under huden på Cambodia og slappe fuldstændig af på en luksuriøs ø-resort, med kun minimal tid brugt på transport.

LUKSUSHOTELLER I CAMBODIA SÆRLIGT UDVALGT TIL NETOP jer

Et særligt kendetegn ved indkvartering i Cambodia er en blanding af små stemningsfulde hoteller i byerne, særligt i Siem Reap og Phnom Penh. Enestående feriesteder forenes elegant i landlige omgivelser samt vidunderlige luksus-resorts ved strande og øer (Song Saa er den ultimative øferie). Hvis I overnatter på 4 Rivers Floating Lodge i Kademomme-bjergene, kan I hoppe i vandet lige når I står op. Hvis I har brug for noget lidt større og familievenligt med en række af faciliteter og indbyrdes forbundne værelser, så tøv endelig ikke med at kontakte os for gode ideer.

Canvas and Orchids, Tatai

Canvas og Orchids, Tatai

En helt igennem unik flydende lodge tæt på den thailandske grænse, men godt gemt af vejen. En enestående oplevelse. 

Jaya House Riverpark, Siem Reap

Jaya House Riverpark, Siem Reap

Et hotel ved floden, som er velkendt for det imødekommende personale og gode service, lige så vel som for deres nul plastik-politik.

Knai Bang Chatt, Kep

Knai Bang Chatt, Kep

Smukt restaurerede villaer fra 1960’erne velbeliggende i en smuk have med udsigt til havet.

Phum Baitang, Siem Reap

En smuk eco-luksusresort tæt på Siem Reap beliggende midt i otte hektar med tropisk have og rismarker.

Shinta Mani Wild, Botum Sakor National Park

Shinta Mani Wild, Botum Sakor National Park

Unik junglesafari i luksustelte, der byder på enestående oplevelser, lækker mad og overnatning udover det sædvanlige.

Six Senses Krabey Island, Sihanoukville

En luksusresort på en lille frodig ø med regnskov, der med sine ypperste faciliteter og smukke villaer med privat pool udgør de perfekte omgivelser for en udsøgt afslappende ferie.

vigtig rejseINFORMATION

Alle detaljer vedrørende pas, visa og rejseforsikring er inkluderet i din rejsepakke før afrejse.   Vores team er fuldt opdateret om udenrigsministeriets anbefalinger, og om seneste nyt fra vores samarbejdepartnere på vores destinationer. Din rejsekonsulent kontakter dig, hvis der er ændringer ift. sikkerhed og lokal lovgivning, som du bør være opmærksom på, og du kan altid kontakte os.

Cambodia Luxury Hotels

HVORFOR EXPERIENCE TRAVEL GROUP?

Hos Experience Travel Group er vi mere end bare rejseeksperter – vi er et fællesskab af passionerede rejsende, der strækker sig fra Danmark til Asien. Vores mål er at afdække Asiens struktur gennem indsigtsfulde oplevelser, fremragende rejseledere og lokalguider samt vores indgående viden. Selvfølgelig er vi forpligtede til at give vores gæster en fantastisk ferie, men vi i lige så høj grad gør vi alt for at sikre, at enhver rejse er fair for vores samarbejdspartnere og etisk sund med respekt for lokalkulturen, økonomien, naturen og miljøet på de destinationer vi kender og holder så meget af.

rejs med Experience Travel Group

gør en forskel

Enestående, etiske rejseoplevelser, der gør en positiv forskel. Bæredygtige, samvittighedsfulde rejser er grundlaget for, hvad vi beskæftiger os med. Så du kan trygt begive dig afsted i vished om, at alle elementer af din rejse har en positiv effekt.

bliv en del af vores rejsefællesskab

Uforglemmelige rejser, hvor du vil opleve, at man ikke behøver at dele sprog for at dele grin og samhørighed. Bliv en del af vores rejsefællesskab, og gør brug af vores viden om denne fantastiske verden.

skab din egen unikke rejsefortælling

Fantasifulde og fordybende eventyr; vores individuelt kuraterede rejser er din billet til en enestående tilværelse. Omfavn det uventede; lad nysgerrigheden styre din rejse; find dit nye jeg.

rejs sikkert

Individuelt designede rejseplaner helt efter dine, og kun dine, ønsker. Med fuld finansiel beskyttelse og døgn-åben kundeservice, kan du trygt rejse med sikkerhed for, at der er taget højde for alle aspekter af din ferie. Logistik, sikkerhed og bæredygtighed; vi er med dig hele vejen.   

Experience Travel Group