Ring til os på +45 71 99 67 11

DESTINATIONER

Udforsk en anderledes ferieform

Er I på udkig efter noget nyt og ekstraordinært, men ikke sikker på, hvor I skal begynde? Så er I kommet til rette sted. Uanset hvilken rejseoplevelse I ønsker dig, fra en episk togrejse til et familievenligt eventyr eller en luksuriøs strandferie, så er vi dit springbræt til jeres næste uforglemmelige rejse. 

Experience Travel Group
Feriedestinationer i Asien

skræddersyede rejser

At skræddersy rejser helt efter jeres ønsker, er grundlaget for, hvad vi tilbyder hos Experience Travel Group. Med hver en skræddersyet rejse tilrettelægger vores konsulenter hvert et element for jer – fra transport til lokalguider, fra hoteller til uforglemmelige oplevelser. Personlig service og en grundig konsultation er grundlæggende for vores service. Vi tror på, at det at vi tager os tiden til at lære dig at kende, altid resulterer i en bedre rejseoplevelse. Derudover er vi overbeviste om, at det er væsentligt mere berigende for jer som rejsende at fordybe sig i destinationen, fremfor blot at se en masse seværdigheder på kort tid. Selv hvis I ønsker en aktiv ferie, anbefaler vi at rejse i adstadigt tempo, som giver tid og mulighed for at gå på opdagelse og få den bedste fornemmelse af destinationen.

dansk rejseleder

Giv det en tanke: Skal I have en dansk rejseleder med på jeres tur?

Hos ETG tager vi vores rejsende alvorligt. Vi har et oprigtigt ønske om at I kommer hjem igen ikke bare i godt humør, solbrændte, udhvilede (selvom der også var fysiske udfordringer undervejs), og med gode fotos på mobilen eller kameraet, men også beriget med oplevelsen af jeres rejsemåls kultur, køkken, natur, historie mm., og at I slet ikke kan lade være med at øse ud af alt det nye I har lært eller fået fortalt.

Størstedelen af de danske rejsebureauer gør det i pakkerejser med dansk rejseleder. Det gør vi ikke helt. Vi skræddersyer rejsen til den enkelte kunde, som bliver mødt af en engelsktalende lokal chauffør-guide ved ankomst i lufthavnen, og som følger jer på turen.

I har forskellige forventninger, forhåbninger, ønsker, interesser og krav til en given rejse, og det vil vi gøre alt for at indfri. De oplevelser I vil få på jeres rejse bliver præsenteret for jer på  et engelsk som det nu bliver talt i det pågældende land. 

Vi har et rigtig godt samarbejde med vores chauffør-guider, og vi er oprigtigt stolte af deres engagement og deres tilgang til den service de er så opsatte på at yde, for at gøre jeres oplevelser så store som muligt.

Det kan være lidt sprogligt udfordrende alt efter jeres egne kompetencer, men også fordi det engelsk I bliver præsenteret for bærer præg af den lokale lyd, der ikke er helt som det engelsk vi hører til daglig. Det er samtidig vigtigt for os at understrege, at vores chauffør-guider taler godt engelsk.

Så stil jer selv spørgsmålet om alle deltagere har den fornødne sproglige ballast til et engelsk, der kan være lidt anderledes, og hvis ikke, om så andre deltagere kan hjælpe til med forståelsen undervejs på turen.

Sproglige barrierer kan være udmattende når man gerne vil have det hele med, og ens nysgerrighed kan blive overskygget af at bruge energi og koncentration på at afkode ord eller vendinger man ikke er så bekendt med.

Som ekstra tilkøbt service kan vi derfor tilbyde jer at få en erfaren dansk rejseleder med på jeres tur, som løfter niveauet af sproglig/kulturel komfort. 

Dette i samarbejde med den lokale chauffør-guide, der har en viden de færreste kan tilegne sig – heller ikke den danske rejseleder, som til gengæld kan sætte tingene i et større perspektiv – og det på et sprog I alle behersker.

Så giv det en tanke.

feriedestinationer

Vores rejser er naturligvis af natur alle individuelle. Men tag et kig på de forskellige destinationer for inspirationens skyld. Kontakt os i dag for et uforpligtende rejseforslag.

Maldiverne

PARADIS GARANTEret

Der findes ikke mange steder, der udstråler luksuriøs eskapisme som Maldiverne. Det er den idéelle destination for en sikker, afslappende og regenererende ferie. Med masser af plads tilbyder Maldiverne fantastiske private ø-resorts samt perfekt vejr fra november til april (og for de fleste skandinaver hele året).

Sri Lanka

TE, TODDY og TUK TUKS

Sri Lanka er storslået. Ønationen er ikke stor, men dens gamle templer, fantastiske strande og umådelige frodighed er ganske enkelt overvældende.

Thailand

ægte thai som I ikke kender det

Forestil jer at vågne op til morgenmad på jeres terrasse med udsigt til den vidstrakte jungle. At krydse jeres egen nærmest private strand på vej til et dyk ved et velbevaret koralrev. Udforsk dynamiske byer med jeres private guide, og glæd jer til at komme tilbage til et smukt hotel.

Cambodia

angkor, templer og oplevelser, der overgår jeres fantasi

Indtil for nyligt havde rejsende i Cambodia ret få valgmuligheder, når det kom til luksusferier. Nu er det muligt at designe hele jeres rejse med smukke strand-resorts, vilde og vidunderlige jungle-lodges og byoase-hoteller som omdrejningspunkt.

Laos

en forførende hemmelighed for velinformerede rejsende

Laos synes at være et af de lande, der er opført på mange rejsendes liste, men som år efter år bliver fravalgt til fordel for mere kendte destinationer. På en eller anden måde er Laos forblevet en lidt af en hemmelighed. Men for dem, som ved besked, er Laos en enestående mulighed for en luksuriøs ferie. Den storslåede Mekong, der flyder fra nord til syd, gør Laos til en af de smukkeste destinationer i Asien, mens dets fascinerende gamle kultur og afslappede levevis muliggør en helt igennem bjergtagende ferie.

Vietnam

oplevelser i vietnam er lige så righoldige og varierede som landet selv

Vietnam er et inspirerende og energisk land, hvor kontraster i landskabet og ideologi er mangfoldige. Fra lokale homestays, hvor I kan fange jeres egen fisk og plukke grøntsager til middag, til udsøgte strandvillaer med alle moderne bekvemmeligheder, tilbyder Vietnam komfort og indsigt, og reflekterer nationens charme. Oplevelser i Vietnam er lige så righoldige og varierede, som landet selv. Hos ETG ved vi lige præcis, hvordan vi skaber indsigtsfuld og underholdende adgang for dig og din familie til skønheden, kulturen og historien.

Oman

SOUkS, landskaber og forunderlige sammentræf

Oman er Mellemøstens bedst bevarede hemmelighed. Det er et land spækket med enestående landskaber; fra det Empty Quarter (verdens største ubrudte ørken) og frodige grønne Salalah, fyldt med vandfald og wadis til den gyldne kystlinje og bjergtinder i Jebel Akhdar. Hotellerne er blandt de allerbedste. 

Bhutan

rig på de tilfældige møder, der gør rejser til noget ganske særligt

Vi tilrettelægger oplevelser i Bhutan, der åbner jeres øjne, stimulerer sjælen og skaber livslange minder. Om det gælder mødet med lokale omkring et bedemøllen eller den spektakulære udsigt efter at have besteget et bjerg, så åbner vores oplevelser i Bhutan porten til denne betagende nations skønhed.

rejs med Experience Travel Group

gør en forskel

Enestående, etiske rejseoplevelser, der gør en positiv forskel. Bæredygtige, samvittighedsfulde rejser er grundlaget for, hvad vi beskæftiger os med. Så du kan trygt begive dig afsted i vished om, at alle elementer af din rejse har en positiv effekt.

bliv en del af vores rejsefællesskab

Uforglemmelige rejser, hvor du vil opleve, at man ikke behøver at dele sprog for at dele grin og samhørighed. Bliv en del af vores rejsefællesskab, og gør brug af vores viden om denne fantastiske verden.

skab din egen unikke rejsefortælling

Fantasifulde og fordybende eventyr; vores individuelt kuraterede rejser er din billet til en enestående tilværelse. Omfavn det uventede; lad nysgerrigheden styre din rejse; find dit nye jeg.

rejs sikkert

Individuelt designede rejseplaner helt efter dine, og kun dine, ønsker. Med fuld finansiel beskyttelse og døgn-åben kundeservice, kan du trygt rejse med sikkerhed for, at der er taget højde for alle aspekter af din ferie. Logistik, sikkerhed og bæredygtighed; vi er med dig hele vejen.   

Experience Travel Group