Ring til os på +45 71 99 67 11

LUKSUSFERIER TIL LAOS

En tillokkende hemmelighed for indviede rejsende

Laos er et af de lande, som er på manges rejseliste, men som år efter år bliver skubbet til side, ofte af mere velkendte steder. På en eller anden måde er landet forblevet lidt af en hemmelighed, men for de indviede rejsende er Laos et fremragende valg for en luksusferie. Med den mægtige Mekong, der løber fra nord til syd er Laos en af de mest fortryllende destinationer i Asien, og med dets fascinerende ældgamle kultur og tilbagelænede livsstil er det et fremragende mål for en ferie med fordybelse.

Experience Travel Group

HVORFOR VÆLGE EN LUKSUSFERIE TIL LAOS

Luksusferier i Laos spænder fra afslappende rejser med solnedgang over floden og buddhistiske templer til tætpakkede eventyr i det fjerntliggende nordlige Laos – jeres ferie kan blive lige så vild eller forfriskende som I ønsker den. Dette er det perfekte sted at flygte fra hverdagen.

Uanset hvad I er på udkig efter, så bliver jeres ferie så meget mere end et udvalg af luksushoteller (selvom vi selvfølgelig sørger for, at de stemmer overens med jeres forventninger). Jeres ferie får den perfekte balance mellem opdagelse og afslapning med veltilrettelagte oplevelser I vil mindes for altid. Da Laos grænser op til Thailand, Vietnam og Cambodia er landet et godt valg for de, som ønsker en længere luksusrejse rundt i Sydøstasien.

Explore Laos

POPULÆRE FERIEREJSER TIL LAOS

Fra adstadige og afslappende rejser til familieeventyr og store rejser i Sydøstasien – en ferie i Laos kan blive lige det I vil have. Se udvalget af vores favoritter herunder, som altid bliver tilrettelagt til netop jer.

Laos Familieferie

Laos kan være eksotisk, dog aldrig for overvældende, men det perfekte sted at indgyde nysgerrighed og forundring i unge rejsende. Vi kender til den rette balance mellem udforskning og eventyr – og rigelig tid ved poolen. Find ud af, hvordan Laos kan være den perfekte destination for jeres næste luksuriøse familieferie.

laos i dybden

De fleste turister, der rejser til Laos samler sig få bestemte steder i landet, hvilket betyder at store dele af landet er ganske lidt udforsket. Vores rejser i dybden tager jer med under overfladen til de virkelig lokale og uberørte steder, og afslører hvordan dette fortryllende land er sat sammen.

laos i kombination med andre lande

Udforsk Laos som en del af en mere omfattende luksusferie tværs over Indokina og Sydøstasien. Det er nemt at nå til Siem Reap for at se de store templer ved Angkor, Hanois street food i Vietnam eller bare forsvinde væk på en øde ø i Thailand. Valget er jeres.

Laos favoritter

Laos åbner muligheden for at komme i forbindelse med jeres indre opdagelsesrejsende på luksusferien. Fra morgenmad ved brusende vandfald til en rolig tur ned ad floden mod Thailand eller en tur i jeep gennem kaffeplantagerne, er det let at få fornemmelsen af at være uden for alfarvej. Et ophold på Mekongs sandbanker byder på en afslappende afslutning på ferien eller et lille hop til Thailand, Cambodia eller Vietnam for de, som er på udkig efter et mere traditionelt luksuriøst strandhotel.

Kom virkeligt væk fra det hele på de 4000 øer med befolkningens traditionelle og afslappede levevis.

De fjerneste hjørner af Laos byder på enestående oplevelser.

Hjælp landmanden i den økologiske have og lær, hvordan man laver Sticky Rice om til de typiske laotiske nudler khao poon. 

Experience Travel Group

Start din rejse

Hver rejse med ETG er forskellig. Fortæl os dine behov, håb og frygt, og vores venlige rejseteam hjælper dig med at opdage din ideelle ferie.

HOTELLER I LAOS SÆRLIGT UDVALGT TIL NETOP JER

Fra stilfulde boutique-hoteller til luksus-lodges og flodkrydstogt med overnatning, så er der et stort udvalg af luksuriøs indkvartering i Laos. Luang Prabang har nogle af de bedste hoteller i Indokina, alle med hver sin karakter og charme. Særligt populære er Satri House, som er tidligere residens for en laotisk prins i hjertet af den gamle bydel, og Rosewood, der ligger henrivende i det omgivende landskab. Vi mener at en tur på floden er et must på enhver rejse til Laos, og der findes en bred vifte af mindre både med overnatning til rådighed. Alternativt er der storslåede hoteller langs floderne i landet som for eksempel Muang La Lodge og La Folie.

Kingfisher Lodge, Pakse

Fabelagtig øko-lodge i provinsen Champasak i det sydlige Laos med storslåede udflugter og indkvartering.

La Folie Lodge, Pakse

La Folie Lodge, Pakse

La Folie Lodge er en enestående lodge, der ligger på bredden af Dong Daeng-øen på Mekong.

Muang La Resort, Muang La

Muang La Resort, Muang La

Denne smukke lodge i det nordlige Laos ligger lige ud til floden og tilbyder fantastiske måltider, superb indkvartering og fascinerende udflugter.

River Resort Champasak, Pakse

Et lille, men moderne resort på bredden af Mekong med fantastisk udsigt og infinity pool.

Rosewood, Luang Prabang

Et luksuriøst boutique-hotel lige uden for Luang Prabang på en frodig bakketop med fantastiske værelser i ”telt-stil”.

Satri House, Luang Prabang

Koloniarkitektur og -interiør kombineret med smagfuld indretning indrammer dette skønne boutique-hotel i magiske Luang Prabang.

Laos to Thailand by River

OPLEVELSER FOR LIVET

Laos er hjem for nationalparker, floder og søer, og med sin fortryllende kultur en destination, der favner din indre opdagelsesrejsende, hvor I kan opleve noget helt ekstraordinært. I et land så forførende som dette, kan enhver finde denne særlige magiske og luksuriøse rejsoplevelse, som skaber minder for livet (med lidt hjælp fra os selvfølgelig).

Landet er kendt for de buddhistiske templer i Luang Prabang og de franske kolonibygninger i hovedstaden Vientiane, og der er så mange andre oplevelser, der afslører, hvordan landet er sat sammen. Muligvis det mest pitoreske land i Sydøstasien med 20 nationalparker, der kan udforskes, uendelige vandveje, der skal opleves fra båden, de 4000 øer i det sydlige Laos og den charmerende kultur, der skal favnes. Det er det perfekte sted til at finde noget nyt, komme ud af jeres komfortzone i dette helt ekstraordinære land. 

Petanque

Et spil petanque med de lokale er et absolut must – med en Beer Lao – og den perfekte måde at tilbringe aftenen på.

Bolaven Plateau - Laos

En jeep-safari i morgendisen på Bolaven-plateauet afslører sider af Laos, de færreste oplever.

Elephants in Laos

En gåtur sammen med elefanterne er en fantastisk og etisk rigtig måde at komme tæt på disse majestætiske dyr.

Experience Travel Group

Start din rejse

Hver rejse med ETG er forskellig. Fortæl os dine behov, håb og frygt, og vores venlige rejseteam hjælper dig med at opdage din ideelle ferie.

VIGTIG REJSEINFORMATION

Alle detaljer vedrørende pas, visa og rejseforsikring er inkluderet i din rejsepakke før afrejse.   Vores team er fuldt opdateret om udenrigsministeriets anbefalinger, og om seneste nyt fra vores samarbejdepartnere på vores destinationer. Din rejsekonsulent kontakter dig, hvis der er ændringer ift. sikkerhed og lokal lovgivning, som du bør være opmærksom på, og du kan altid kontakte os.

HVORFOR EXPERIENCE TRAVEL GROUP?

Hos Experience Travel Group er vi mere end bare rejseeksperter – vi er et fællesskab af passionerede rejsende, der strækker sig fra Danmark til Asien. Vores mål er at afdække Asiens struktur gennem indsigtsfulde oplevelser, fremragende rejseledere og lokalguider samt vores indgående viden. Selvfølgelig er vi forpligtede til at give vores gæster en fantastisk ferie, men vi i lige så høj grad gør vi alt for at sikre, at enhver rejse er fair for vores samarbejdspartnere og etisk sund med respekt for lokalkulturen, økonomien, naturen og miljøet på de destinationer vi kender og holder så meget af.

rejs med Experience Travel Group

gør en forskel

Enestående, etiske rejseoplevelser, der gør en positiv forskel. Bæredygtige, samvittighedsfulde rejser er grundlaget for, hvad vi beskæftiger os med. Så du kan trygt begive dig afsted i vished om, at alle elementer af din rejse har en positiv effekt.

bliv en del af vores rejsefællesskab

Uforglemmelige rejser, hvor du vil opleve, at man ikke behøver at dele sprog for at dele grin og samhørighed. Bliv en del af vores rejsefællesskab, og gør brug af vores viden om denne fantastiske verden.

skab din egen unikke rejsefortælling

Fantasifulde og fordybende eventyr; vores individuelt kuraterede rejser er din billet til en enestående tilværelse. Omfavn det uventede; lad nysgerrigheden styre din rejse; find dit nye jeg.

rejs sikkert

Individuelt designede rejseplaner helt efter dine, og kun dine, ønsker. Med fuld finansiel beskyttelse og døgn-åben kundeservice, kan du trygt rejse med sikkerhed for, at der er taget højde for alle aspekter af din ferie. Logistik, sikkerhed og bæredygtighed; vi er med dig hele vejen.   

Experience Travel Group