Ring til os på +45 71 99 67 11

LUKSUSFERIER TIL MALDIVERNE

Kunsten at opleve ved et tilfælde

Maldiverne er en øgruppe, der består af 1190 øer fordelt på 26 koralatoller spredt ud over det klare blå Indiske Ocean. De fleste øer huser de mest fantastiske resorts, der tilbyder den ypperste luksus, uforglemmelige snorkling- og dykkeroplevelser samt overdådige og uspolerede kridhvide og langstrakte strande. Vi giver dig ydermere muligheden for unikke oplevelser på lokale øer, som giver dig et enestående indblik i maldivisk kultur. 

Experience Travel Group

HVORFOR VÆLGE EN LUKSUSFERIE I MALDIVERNE

En luksusferie i Maldiverne byder på ægte eskapisme med mulighed for at udleve fantasien om en Robinson Crusoe-ø, men på resorts med luksuriøs komfort på et helt andet niveau. Den personligt tilpassede service plejer alle jeres behov fra private middage på stranden eller i suiten til spaophold og dykning i den farverige undersøiske verden. Alt sammen medvirker det til total afslapning og nydelse i vidunderligt inspirerende omgivelser, der med sikkerhed vil give jer masser af fornyet energi.

At vælge mellem de mange fantastiske overnatningsmuligheder vil sandsynligvis være den største udfordring. Udbuddet er imponerende og omfattende, både af resorts og tilhørende øer, og hver især brillerer de med forskellige kendetegnende egenskaber. Baseret på hvilken type rejsende du og dine rejsefæller er, og hvad lige præcis I ønsker jer af oplevelser og faciliteter på rejsen, rådgiver vi jer til at vælge den rette ø og resorttype, samt anbefaler jer aktiviteter, der sammen vil gøre jeres ferie helt enestående. 

Why Choose a luxury Holiday to the Maldives

POPULÆRE REJSER TIL MALDIVERNE

Da Maldiverne tilbyder noget for alle opfordrer vi jer til at tage en grundig snak med ETGs konsulent, for at fastslå nøjagtigt hvilken rejseform, resorttype samt aktiviteter, der vil gøre jeres ferie helt perfekt for lige netop jer. 

Nogle af de mest populære rejser til Maldiverne er:

Maldives and Sri Lanka Holidays

KOMBINATION AF MALDIVERNE OG SRI LANKA

Flyveturen over det Indiske Ocean mellem Maldiverne og Sri Lanka er kort, og en kombination af disse to fantastiske ønationer danner grundlaget for en uovertruffen ferie. Tænk kultur, ekstraordinær mad og ældgamle templer i Sri Lanka, efterfulgt af kridhvidt sand og turkisfarvet vand i det tropiske paradis Maldiverne.

familieferie i Maldiverne

Maldiverne byder på de mest vidunderlige oplevelser og er den perfekte destination for en familieferie. Solskin og det varme vand, og mulighed for masser af aktiviteter, såsom dykning og snorkling i farvestrålende undersøiske omgivelser; det er opskriften på en succesfuld familieferie. Og for de virkelig aktive familier kan vi kombinere Maldiverne med fascinerende Sri Lanka.

øhop ferie

Har I mod på at tage på opdagelse på flere øer, så arrangerer vi et lille cruise gennem atollerne. Mulighederne er talrige. I kan besøge forskellige resorts, som byder på hver sine aktiviteter, og vi kan guide jer på besøg hos befolkningen på de lokale øer med alskens kulturelle aktiviteter i vente. Og vil I efterlades for en dag på en øde ø (med madkurv og drikkevarer) og have den ultimative Robinson Crusoe-oplevelse, så klarer vi også det. 

Experience Travel Group

udforskning af øerne

De bedste muligheder for snorkeling finder I på de resorts, der har perfekte ”hus-rev”; et rev, der er så tæt på kysten, at de er nemme at nå ud til fra ethvert punkt på øen. Alt efter budget anbefaler vi varmt enten Makunudu North Male Atoll, Anantara Kihavah Villas på Baa Atoll, eller Six Senses Laamu på Laamu Atoll.

BØRNEFAMILIER – For en familier kan det være en udfordring finde et børnevenligt resort, som har passende menukort, de rette værelser og faciliteter samt sikkerhed ved svømning i lagunen – men det er her vi kommer ind. Her kan vi varmt anbefale bl.a. Anantara Dhigu, der tilbyder masser af opfindsom og inspirerende underholdning i deres børne- og teenage-klubber. Her venter aktiviteter såsom delfinture, indføring i korallernes verden, tegning og maling, samt alle mulige former for børnevenlig vandsport.

KUN FOR VOKSNE – Står ferien på romantik for to eller er I nogle par på ferie sammen uden børn, eller rejser du blot alene, så er Maldiverne også lige akkurat noget for dig og jer. En del mindre ø-resorts har enten minimumsalder for gæster eller en Adults Only-politik, som fx Baros eller Komandoo, der tilbyder den ultimative fredfyldte og super afslappende luksusferie for par og solo rejsende. 

(Når du klikker på de enkelte links, kommer du til vores engelsksprogede hjemmeside, hvor du kan læse endnu mere om vores destinationer.

Når du kontakter os, er det dog vigtigt, at du kontakter [LINK] os her hos ETG i Danmark, og bestiller hos os, da i kun på den måde er dækket af den danske Rejsegarantifond.)

 

Skift perspektiv: du vil blive overrasket over, hvad du vil opleve.

Alle nuancer af blåt så langt øjet rækker.

Mange øer i Maldiverne nås kun med vandfly. Det er i sig selv en magisk oplevelse.

nygift i maldiverne

Maldiverne er uden sammenligning en af verdens mest romantiske destinationer. 

Selvom man som turist ikke kan blive officielt viet i Maldiverne, så vælger mange nygifte en ceremoniel velsignelse på en kridhvid sandstrand efterfulgt af bryllupsrejsen.

De forskellige resorts tilbyder alskens Honeymoon-pakker, der alle inkluderer en vielsesrepræsentant, egen fotograf og blomsterarrangementer. Andre lækkerier består bl.a. af et cruise i en dhoni-båd, spaophold for nygifte og levende musik. 

Det skal være en fornøjelse for ETG at hjælpe jer med at tilrettelægge en skræddersyet bryllupsrejse designet helt efter jeres ønsker.

   I fortjener den ultimative og uforglemmelige bryllupsrejse. Det gælder om at forkæle jer selv.        I kunne fx overveje at opgradere flybilletten for at sikre en komfortabel start på bryllupsrejsen. For det ultimative privatliv foretrækker I måske at bo i en over-water villa uden naboer? Vi sørger gerne for at romantikken er i højsædet med middag i suiten eller en ”candlelight dinner” på stranden i måneskæret. 

Mulighederne er uendelige. 

Kontakt os i dag, så tilrettelægger vi den perfekte bryllupsrejse for jer.

Maldives honeymoon holidays (på engelsk) viser eksempler på enestående bryllupsrejser, hvor i kan få yderligere inspiration.

Når du klikker på de enkelte links, kommer du til vores engelsksprogede hjemmeside, hvor du kan læse endnu mere om vores destinationer.

Når du kontakter os, er det dog vigtigt, at du kontakter [LINK] os her hos ETG i Danmark, og bestiller hos os, da i kun på den måde er dækket af den danske Rejsegarantifond.

 
Honeymoon in the Maldives
Relaxing in the Maldives
Experience Travel Group

HOTELLERNE I MALDIVERNE – udvalgt specielt til jer

Maldiverne er hjemsted for nogle af verdens mest fantastiske hoteller og resorts. 

Men med så overvældende imponerende et udbud, kan det være meget svært at vælge, hvilket der er det rette for netop jer. Det kan vores passionerede eksperter heldigvis hjælpe jer med, så I sammen kan finde frem til det resort, der tilbyder lige akkurat alle de faciliteter I ønsker.

Hos ETG tilbyder vi kun det bedste. Derfor er luksus en selvfølgelighed. Så når vi taler om de allerbedste hoteller og resorts i Maldiverne, benytter vi os af to kategorier: Luksus og Ultimativt. 

Luksushoteller og resorts byder på 5 stjernede faciliteter, og vi foretrækker at anbefale de mindre og mere intime af slagsen.

Ultimative hoteller og resorts går skridtet videre i luksuriøs eskapisme, og tilbyder suiter i verdensklasse på paradisiske øer med personlig butler. 

Derudover tilbyder vi også unikke og charmerende resorts på nogle af de lokale øer, såsom Guraidhoo Palm Inn, som er et familiedrevet guesthouse, der tilbyder en komfortabel base for indsigtsfulde og autentiske oplevelser i den maldiviske hverdag og  kultur.

? Når du klikker på links for de enkelte hoteller, kommer du til vores engelsksprogede hjemmeside, hvor du kan læse endnu mere om vores destinationer.

Når du kontakter os, er det dog vigtigt, at du kontakter [LINK] os her hos ETG i Danmark, og bestiller hos os, da i kun på den måde er dækket af den danske Rejsegarantifond.

 

Barefoot Eco Lodge, Haa Alifu Atoll

Se en side af Maldiverne de færreste får mulighed for at opleve, på denne smukke beboede ø.    

Baros - The Maldives

Baros, North Male Atoll

Romantisk og luksuriøs getaway beliggende på en eksklusiv ø med kridhvide strande omgivet af spektakulære koralrev midt i det turkise Indiske Ocean.                                     

Lily Beach Resort & Spa, South Ari Atoll

Moderne, stilfuldt, sublimt.                          Så bliver Maldiverne ikke meget bedre. 

LUX* Maldives, South Ari Atoll

En smuk og stilfredelig ferieø for familier, dykkere og romantiske par, der ønsker at glemme hverdagen. 

Makundudu - Maldives

Makunudu, North Male Atoll

Muligvis den sidste af sin slags – rustik enkelthed i Maldiverne.

Soneva Fushi - Maldives

Soneva Fushi, Baa Atoll

Ultimativ barfodsluksus. Forvent execptionel, men afslappet service, smukt designede værelser og en følelse af uberørt idyl. 

ONCE-IN-A-LIFETIME-oplevelser

Under overfladen af det Indiske Ocean gemmer der sig et farvestrålende liv af en anden verden. Hvis I holder af at snorkle, så er det vigtigt at vælge et resort med kystnært rev. Og hvis dykning lige er jer har I mulighed for at bo midt i en UNESCO Biosphere Reserve såsom Baa Atollen, og der er naturligvis også mulighed for at tilbringe noget af eller hele ferien på et “dive liveaboard”, hvor man bor på den båd man også dykker fra.

South Ari Atollens resorts er berømte for muligheden for at svømme med hvalhajer, mens Baa og Addu Atollerne byder på rige dykkermuligheder for at spotte djævlerokker.

For de adrenalin hungrende tilbyder mange resorts vandski, jetski, wakeboarding samt mere afslappende faciliteter som kajak, paddleboard og bådture i solnedgangen for at se delfiner. 

Husk også på de enestående muligheder for bådture til lokale øer, hvor I får indblik i hverdagen hos lokalbefolkningen. Det er ofte her de uforudsete og forunderlige øjebliksoplevelser opstår.

Den bedste måde at få Maldiverne ind under huden på er simpelthen at kaste sig ud i de mangfoldige oplevelser dette underskønne ørige byder på i så rigelige mængder.

Ring eller skriv til os i dag så vi sammen kan skabe jeres livs rejse.

vigtig rejseINFORMATION

Alle detaljer vedrørende pas, visa og rejseforsikring er inkluderet i din rejsepakke før afrejse.   Vores team er fuldt opdateret om udenrigsministeriets anbefalinger og om seneste nyt fra vores samarbejdepartnere på vores destinationer. Din rejsekonsulent kontakter dig, hvis der er ændringer ift. sikkerhed og lokal lovgivning som du bør være opmærksom på, og du kan altid kontakte os.

hvorfor rejse med EXPERIENCE TRAVEL GROUP?

For os hos Experience Travel Group ser vi ikke blot hinanden og vores partnere som rejseeksperter; vi ser os som en familie på tværs af kontinenter bundet sammen af passionen for at rejse. 

Vores mål er at dele essensen af Asien med vores gæster, og det gør vi ved hjælp af enestående lokalguider og insider-viden. 

Vi ved, hvor vigtigt det er at have styr på detaljerne for at skabe den uforglemmelige rejseoplevelse. At benytte de bedste hoteller og tilbyde fantastiske aktiviteter er ikke nok. Det drejer sig om at skabe en enestående og sammenhængende og gnidningsfri oplevelse designet specifikt til jer. Og det har vi heldigvis mange års erfaring med.

Lige så vigtigt som kvaliteten af jeres ferie naturligvis er for os, er det tilsvarende vigtigt, at alt på jeres rejse foregår bæredygtigt, etisk og fair; for vores partnere, for lokalsamfundet, den lokale økonomi, og for miljøet. 

Vi passer meget på både vores gæster og de destinationer vi tilbyder. 

Så hos os er I i sikre hænder.

rejs med Experience Travel Group

gør en forskel

Enestående, etiske rejseoplevelser, der gør en positiv forskel. Bæredygtige, samvittighedsfulde rejser er grundlaget for, hvad vi beskæftiger os med. Så du kan trygt begive dig afsted i vished om, at alle elementer af din rejse har en positiv effekt.

bliv en del af vores rejsefællesskab

Uforglemmelige rejser, hvor du vil opleve, at man ikke behøver at dele sprog for at dele grin og samhørighed. Bliv en del af vores rejsefællesskab, og gør brug af vores viden om denne fantastiske verden.

skab din egen unikke rejsefortælling

Fantasifulde og fordybende eventyr; vores individuelt kuraterede rejser er din billet til en enestående tilværelse. Omfavn det uventede; lad nysgerrigheden styre din rejse; find dit nye jeg.

rejs sikkert

Individuelt designede rejseplaner helt efter dine, og kun dine, ønsker. Med fuld finansiel beskyttelse og døgn-åben kundeservice, kan du trygt rejse med sikkerhed for, at der er taget højde for alle aspekter af din ferie. Logistik, sikkerhed og bæredygtighed; vi er med dig hele vejen.   

Experience Travel Group