Ring til os på +45 71 99 67 11

LUKSUSFERIER TIL OMAN

Mellemøstens uspolerede perle

Oman er et ekseptionelt mål for en luksusferie, afslappende at rejse rundt i og fantastisk imødekommende. Dette er stedet, hvor et hav af utrolige oplevelser ligger åbne for jer, fra tilfældige møder i ørkenen til spektakulære souk´er og strande man ikke troede fandtes. Oh, og glemte vi at fortælle, at det altid er varmt og solrigt…..?

Experience Travel Group

hvorfor vælge en luksusferie til oman

Efter vores mening er Oman Mellemøstens bedst bevarede hemmelighed. Det er et land, som er pakket med ekstraordinære landskaber – fra the Empty Quarter (en af verdens største ørkener) og Salalah med sine vandfald og wadis til den gyldne kystlinie og de forrevne tinder i bjergkæden Jebel Akhdar. Også indkvarteringen er uovertruffen. Uanset hvor I overnatter – om det er et lille hyggeligt boutique-hotel eller et resort i verdensklasse – vil I finde ud af, at hotellerne i Oman er meget bevidste om landets ældgamle kulturarv, som de præsenterer med stolhed.

Dette er stedet, hvor de folk I møder, vil blive hos jer for altid. Der er en åbenhed i den omanske kultur, som er tydelig fra det øjeblik I lander. De lokale er varme, imødekommende og ivrige for at vise jer deres kultur. Forvent mange venlige og uformelle samtaler på jeres rejse – og bliv ikke overrasket, hvis jeres guide inviterer jer hjem til kaffe!

Oasis in Oman

POPULære ferietyper i Oman

Oman er en uendeligt tilfredsstillende destination, hvis I vil genoplade batterierne, fordybe jer i den ældgamle kultur eller blive imponeret af svimlende smukke og varierede landskaber – eller måske bare alle tre! I valget mellem aktion-pakkede eventyr, rejser i adstadigt tempo og strandferie, er Oman en fryd for den nysgerrige rejsende uanset alder.

DET KLASSISKE OMAN OG STRANDFERIE

Med vores karakteristiske skræddersyede ferier til Oman kan I nyde oplevelser, der går fra svømmeture med delfiner til udforskning af gamle fæstninger til overnatning i ørkenen. Og da Omans kyst ligger ud til det Indiske Ocean har landet masser af hvide sandstrande – så de fleste af vores klassiske ferier i Oman kombinerer den utrolige kultur og landskab med tid ved stranden.

Oman familieferie

Oman er et ekstraordinært mål for en familierejse, og føles som en eventyrlegeplads. Fra majestætiske bjerge og den store ørken til blændende strande og skjulte dale, så vil denne ofte oversete destination vække den indre opdagelsesrejsende hos alle i familien. Om det er klitterne i ørkenen, svømmeture i vandfaldene eller I er på udkig efter delfiner, hvaler og æglæggende skildpadder, så vil Oman skabe masser af minder som familien kan bringe med sig hjem.

Oman i kombination med andre lande

Der er uendelige eventyr i vente i Oman – store som små – men fungerer også glimrende i kombination med andre rejsemål. Det er det ideelle stop på vejen til/fra Asien, da landet deler rejsen op og fremviser facinerende kontraster til lande som Bhutan, Sri Lanka eller Vietnam. Sammen finder vi det rigtige tempo, og uanset, hvor I ender kan jeres ophold blive så aktivt eller afslappet som I vælger.

Overraskelser og nye oplevelser venter rundt om ethvert hjørne af Oman.

Oman præsenterer afsides luksus særdeles godt.

Find din indre Lawrence of Arabia under nattens stjernehimmel i ørkenen.

Experience Travel Group

Start din rejse

Hver rejse med ETG er forskellig. Fortæl os dine behov, håb og frygt, og vores venlige rejseteam hjælper dig med at opdage din ideelle ferie.

LUXUsHOTELler I Oman; SPECIelt udvalgt til dig

Hos ETG mener vi, at en af måderne at få det bedste ud af jeres rejse i Oman på, er at benytte forskellige typer af overnatning på jeres rundrejse. Rejsende har et vidunderligt udvalg af storslåede luksushoteller – fra det ubesværet elegante Chedi ved stranden til det mere dybsindige Alila Jabal Akhdar i Al Hajar-bjergene og det moderne ejendommelige W Hotel i centrum af Muscat.

Familiehoteller i Oman er fremragende, særlig langs kysten, som gør det til et glimrende rejsemål i vinterferien. Resorter som Shangri La, Muscat og Al Baleed Resort i Salalah har alle en fristende række af aktiviteter for børn i alle aldre – og deres forældre……

Måske funderet i deres beduinrødder, så elsker omanierne at slå lejr, og vi vil virkelig anbefale jer at tage del i oplevelsen. Vælg en af de mange luksuriøse teltlejre som for eksempel Desert Nights Camp i Wahiba Sands eller vi kan arrangere den vildeste private lejroplevelse stort set, hvor I ønsker det!

Alila Jabal Akhdar, Jabal Akhdar

Et enestående luksus-resort beliggende i et landskab af en anden verden ved kanten af den dramatiske kløft.

Antique Inn, Nizwa

Antique Inn, Nizwa

Et karakteristisk og historisk hotel gemt væk i den ældste del af byen.

Desert Nights Camp, Wahiba Sands

Desert Nights Camp, Wahiba Sands

Luksus beduin-style telte spredt rundt i de røde sandklitter med mulighed for fremragende og eventyrlige aktiviteter.

Muscat Hills, Muscat Beach

Simpel og komfortabel strand-resort i udkanten af Muscat. 

Six Senses Zighy Bay, Zighy Bay

Hotellet, som er beliggende på den hvide sandstrand Zighy Bay ved foden af en dramatisk bjergkæde, tilbyder den ultimative luksus.

The chedi, muscat beach

Et smukt luksuriøst strandhotel bare et stenkast fra den myldrende by Muscat med ekseptionelle værelser, faciliteter og service.

OPLEVELSER FOR LIVET

Omans varierede og dramatiske landskab leder i sig selv til nogle fremragende oplevelser, der kan gøre jeres ferie så adrenalin-pakket eller afslappet som I ønsker. Tag med på et 4WD-eventyr gennem de høje sandklitter eller se med når skildpadderne lægger deres æg på stranden. Se med ærefrygt det arkitektoniske vidunder Stor-moskéen inden I dykker ned i den travle souk. Sug den omanske kulturs rigdom til jer mens I udforsker det 400-år gamle Nizwa fort og mærk varmen fra den mellemøstlige gæstfrihed uanset, hvor I er – som regel med traditionel kaffe og dadler!

Kan I forestille jer lyden af at sejle gennem bugterne i en traditionel Dhow-båd? Eller at nyde morgenmaden mens I kigger ud over Omans Grand Canyon? Hvorfor ikke tage et afslappende cruise langs Muscats azurblå kyst og få øje på flokke af delfiner i det glimtende hav, eller hvad med at få følelsen af at være helt væk, mens solen går ned over den bølgende ørken i the Empty Quarter?

Oman Architecture

Varme, solskin og fantastiske landskaber er sikret, men vi sørger også for, at du oplever Omans rige historie og traditioner.

Oman er velkendt som et af de mest gæstfrie lande i verden. 

Historic Sights in Oman

Mens de fleste kun besøger Oman på en kort ferie, opfordrer vi dig til at tage din tid til at opleve flere af landets vidunderlige seværdigheder.

Experience Travel Group

Start din rejse

Hver rejse med ETG er forskellig. Fortæl os dine behov, håb og frygt, og vores venlige rejseteam hjælper dig med at opdage din ideelle ferie.

VIGTIG REJSEINFORMATION

Alle detaljer vedrørende pas, visa og rejseforsikring er inkluderet i din rejsepakke før afrejse.   Vores team er fuldt opdateret om udenrigsministeriets anbefalinger, og om seneste nyt fra vores samarbejdepartnere i Oman. Din rejsekonsulent kontakter dig, hvis der er ændringer ift. sikkerhed og lokal lovgivning, som du bør være opmærksom på, og du kan altid kontakte os.

HVORFOR EXPERIENCE TRAVEL GROUP?

Hos Experience Travel Group er vi mere end bare rejseeksperter – vi er et fællesskab af passionerede rejsende, der strækker sig fra Danmark til Asien. Vores mål er at afdække Asiens struktur gennem indsigtsfulde oplevelser, fremragende rejseledere og lokalguider samt vores indgående viden. Selvfølgelig er vi forpligtede til at give vores gæster en fantastisk ferie, men vi i lige så høj grad gør vi alt for at sikre, at enhver rejse er fair for vores samarbejdspartnere og etisk sund med respekt for lokalkulturen, økonomien, naturen og miljøet på de destinationer vi kender og holder så meget af.

rejs med Experience Travel Group

gør en forskel

Enestående, etiske rejseoplevelser, der gør en positiv forskel. Bæredygtige, samvittighedsfulde rejser er grundlaget for, hvad vi beskæftiger os med. Så du kan trygt begive dig afsted i vished om, at alle elementer af din rejse har en positiv effekt.

bliv en del af vores rejsefællesskab

Uforglemmelige rejser, hvor du vil opleve, at man ikke behøver at dele sprog for at dele grin og samhørighed. Bliv en del af vores rejsefællesskab, og gør brug af vores viden om denne fantastiske verden.

skab din egen unikke rejsefortælling

Fantasifulde og fordybende eventyr; vores individuelt kuraterede rejser er din billet til en enestående tilværelse. Omfavn det uventede; lad nysgerrigheden styre din rejse; find dit nye jeg.

rejs sikkert

Individuelt designede rejseplaner helt efter dine, og kun dine, ønsker. Med fuld finansiel beskyttelse og døgn-åben kundeservice, kan du trygt rejse med sikkerhed for, at der er taget højde for alle aspekter af din ferie. Logistik, sikkerhed og bæredygtighed; vi er med dig hele vejen.   

Experience Travel Group