Ring til os på +45 71 99 67 11

PRAKTISK INFO

Vi tilbyder 100% økonomisk sikkerhed, så du kan slappe af og nyde din ferie

Experience Travel Group

Vores løfte til dig

Experience Travel Group [ETG] er handelsnavnet for Sri Lanka Travel Company Limited, et etableret luksusrejseselskab registreret i England. I 2021 indgik ETG et samarbejde med danske Sustainable Travel Group ApS, der fungerer som den officielle rejsearrangør for ETG-ferier bestilt af kunder i Skandinavien.

REJSEGARANTIFONDEN

Sustainable Travel Group ApS (CVR nummer 38792636) er medlem af Rejsegarantifonden med nummer 3473 og er arrangør af alle Experience Travel Group-rejser købt i Skandinavien.

Kvalitetsløfte

Vi skaber oversøiske rejser med et højt niveau af professionalisme og kvalitet, og personlig service. ETG og dets samarbejdspartnere praktiserer de højeste standarder inden for alle aspekter af turdrift.

BROCHURER OG WEBSIDER

Vi arbejder hårdt for at sikre, at alle vores brochurer og andre publikationer, trykte eller elektroniske, klart og præcist beskriver de tilbudte ferier og tjenester.

PROFESSIONEL SERVICE OG KONTINUERNE FORBEDRINGER

Vi er forpligtet til høje standarder for service og tror på regelmæssig og grundig uddannelse af medarbejdere. Vi gennemgår og forbedrer løbende vores rejser og lytter nøje til vores kunder, som altid er velkomne til at komme med forslag til forbedring af standarder.

KVALITETSSTANDARDED

Vi bestræber os på at overvåge kvalitetsstandarder regelmæssigt. Alle kunder modtager efter rejsen et spørgeskema hvis besvarelser gennemgås af ledelsen.

ANSVARLIG TURISME

Vi anerkender vigtigheden af ansvarlig turisme og anerkender det sociale, økonomiske og miljømæssige ansvar for turdrift.

 

 

Experience Travel Group

PRAKTISK INFO

 
HVEM ER EXPERIENCE TRAVEL GROUP

Experience Travel Group er en 15 år gammel engelsk virksomhed hjemmehørende i London, der udfører luxuriøse og bæredygtige rejser til en række udsøgte destinationer i Asien.

 
HVEM ER SUSTAINABLE TRAVEL GROUP

I 2021 indgik ETGs to engelske stiftere, Sam Clark og Tom Armstrong, partnerskab med Christoffer Holmsteen i den danske virksomhed Sustainable Travel Group.

Sustainable Travel Group blev i 2017 stiftet af Christoffer Holmsteen under navnet Executrip. Navneskiftet skete i forbindelse med udvidelsen af ejerskabet i oktober 2021. 

Sustainable Travel Group vil med tiden tilbyde rejser under forskellige brands. Men vi lægger ud med det stærkt forankrede brand Experience Travel Groups særdeles eftertragtede rejser til Asien.

Experience Travel Group