Ring til os på +45 71 99 67 11

LUKSUSFERIER TIL SRI LANKA

Te, toddy & tuk tuks

Experience Travel Groups luksusferier til Sri Lanka er lidt anderledes end de fleste.

Sri Lanka er nemlig stedet, hvor ETG blev stiftet som rejsebureau i 2004, og de oplevelser, vi tilbyder dig som gæst, bygger på alle disse års erfaringer, kendskab og passion.

Vores skræddersyede luksusrejser til Sri Lanka er ganske særlige, inspirerende og afslører altid, hvordan landet er vævet sammen.

Experience Travel Group

HVORFOR VÆLGE EN LUKSUSFERIE TIL SRI LANKA

Ganske enkelt fordi Sri Lanka er en fantastisk destination for en luksusferie. Denne tropeø i det Indiske Ocean er velsignet med blændende strande, nationalparker, ældgamle byer og enestående dyreliv. Vi hjælper jer med at opleve alt dette og meget mere.

Vores fortolkning af luksus strækker sig meget længere end uforglemmelige hoteller som vi dog også er eksperter i. Jeres ferie vil balancere perfekt mellem oplevelser og afslapning, da vores service dækker alle praktiske detaljer, og alt imens vi håndterer logistikken, kan I nyde den helt særlige og uforglemmelige oplevelse en ferie på Sri Lanka er.

POPULÆRE FERIEREJSER TIL SRI LANKA

Hvad enten I er på udkig efter strandferie eller aktivt eventyr, familieferie eller det vilde dyreliv, luksus-retreat eller indgående kulturrejse – så har Sri Lanka det hele og mere til.

Sri Lanka Family Holidays

Sri Lanka familieferie

Vi mener at Sri Lanka er en af verdens bedste familieferiedestinationer. Øen er en uforglemmelig introduktion til Asien, idet den besidder alskens tropisk magi, men med dens uforglemmelige seværdigheder og aktiviteter, tillokker ønationen ligeledes mere rejsevante familie med mod på mere udfordrende eventyr.
Sri Lanka Train Journey

Sri Lanka classic

På vores klassiske Sri Lanka ferie besøger I øens vigtigste seværdigheder og får et fantastisk indblik i den srilankanske kultur, alt imens I bor på de mest charmerende boutique-hoteller. Sri Lankas magi kommer virkelig til udtryk ved det tilfældige møde, som afslører øens sjæl. Det bliver der rig mulighed for på denne rejse, der fremhæver øens diversitet.

Sri Lanka Elephant Safari

sri lanka for naturelskere

Sri Lanka er velsignet med masser af nationalparker og en bred vifte af eksotiske dyr, som gør øen til enhver naturelskers paradis. I kan enten besøge en af nationalparkerne som Yala, Wilpattu eller Udawalawe for en safari eller for de endnu mere eventyrlystne en overnatning i junglen.

Hvad BØR man se på en ferie til Sri Lanka?

Vi skræddersyer vores Sri Lanka rejser helt efter jeres ønsker, og sammensætter med fornøjelse jeres ferie så den falder i hele familiens smag. Jeres tur kan være så udfordrende, som I ønsker, eller så luksuriøs, som I vælger.

Trods øens lille størrelse, er den bemærkelsesværdig forskelligartet med vidtstrakte jungler, ældgammel kultur, kilometer af pragtfulde strande og eksotisk dyreliv både på land og i havet.   Oplevelserne på Sri Lanka er lige så forskelligartede som de er fortryllende. Byerne er pulserende, historien fascinerende og det frodige terræn varierende. Men de oplevelser på Sri Lanka, vi holder mest af, er dem, der bringer jer tæt på kulturen og befolkningen.

Fra leoparder, der smyger sig gennem krattet, til majestætiske elefanter er Sri Lanka rig på eksotisk dyreliv. 

Sri Lankan Eco Lodges

For os er bæredygtighed mere end blot landlig idyl. Vi samarbejder med hoteller på Sri Lanka, som tager reel stilling til mennesker og miljø, og handler derefter.

Sri Lanka Hills

Sri Lankas skovklædte højland rummer nogle af Asiens mest betagende landskaber.

Experience Travel Group

Start din rejse

Hver rejse med ETG er forskellig. Fortæl os dine behov, håb og frygt, og vores venlige rejseteam hjælper dig med at opdage din ideelle ferie.

HOTELLER PÅ SRI LANKA – SÆRLIGT UDVALGT TIL NETOP jer

Når det kommer til hoteller på Sri Lanka – om I foretrækker luksus, det lidt skæve og karakterfulde, det hyggelige familiejede hotel eller en blanding af det hele og mere til –  så har Sri Lanka nogle af de mest forbløffende hoteller i Asien.

Hos ETG holder vi allermest af de mindre boutique-hoteller. Den srilankanske gæstfrihed og det personlige touch betyder, at I får en ægte fornemmelse af ferie. Den højeste grad af luksus er også tilgængelig, særligt i højlandet og ved strandene, såvel som miljøvenlige og karakteristiske hoteller, bl.a. designet af den anerkendte srilankanske arkitekt Geoffrey Bawa.

Der er også masser af familiehoteller på Sri Lanka. Familiehotellerne på Sri Lanka er kendetegnet ved forbundne værelser, fremragende pools og børnevenlige aktiviteter.

Tag et kig på dette lille udvalg af vores omfattende liste over favorithoteller på Sri Lanka. Tøv endelig ikke med at kontakte os for skræddersyede forslag til netop jeres ønsker.

HOTELLER MED SJÆL

Sri Lanka er kendt for sine fremragende boutique-hoteller. Vi har valgt de mindre hoteller med personlig service, srilankansk karakter og elementer af komfort og luksus. Dette er blot en kort oversigt over de hoteller vi samarbejder med. Kontakt os for at høre mere.

Mudhouse Anamaduwa

Mudhouse, Anamaduwa

Omgivet af søer og skov, ved foden af det mystiske Paramakanda klippetempel, ligger the Mudhouse bygget i naturmaterialer, harmonisk tilpasset den naturlige idyl.

Wild Coast Tented Lodge, Yala

Afsidesbeliggende Wild Coasts klynge af kokonformede bambustelte ved havet udgør en perfekt base for udforskning af Yala nationalparken og den forrevne kystlinie i syd.

Tea Trails, Hatton

Omgivet af teplantager i 1.500 meters højde, kombinerer Tea Trails moderne boutique-luksus med plantage-bungalow, og tilbyder overdådig komfort med all-inclusive.

The Notary's House, Pannala

Et charmerende seks-værelses hotel lidt nord for Colombo, omgivet af en velplejet have, der tilbyder rig mulighed for afslapning i fredfyldte omgivelser.

Water Garden, Sigiriya

Water Garden, Sigiriya

Beliggende i smukke landskaber og rismarker fyldt med dyreliv, ligger det enestående og luksuriøse Water Garden Sigiriya med Sigiriya klippefortet som baggrundskulisse. 

Ravana Garden, Kalametiya

Et af Sri Lankas oprindelige boutique hoteller på sydkysten, hvor luksuriøs komfort går hånd-i-hånd med bæredygtighed. 

OPLEVELSER FOR LIVET

Sri Lanka byder på uendelige variationer af oplevelser for livet, men vi vil gerne vise vores medrejsende noget andet og helt særligt. Selvom Yala nationalpark nok den mest populære, hvorfor ikke prøve at få øje på leoparder og elefanter i Wilpattu nationalpark, hvor der ikke er så mange besøgende? Alle skal bestige det berømte Sigiriya klippefort, men hvorfor ikke vælge at bestige Pidurangala i nærheden, åbne sin picnic-kurv og beskue det mens solen står op?

Fra buddhisttempler til teplantager, og fra sitrende byer til dramatiske bjerge, strande og jungle, så byder Sri Lanka på talløse utrolige oplevelser. Øen er rig på dyreliv fra Wilpattu nationalparken i nord til den berømte Yala nationalpark i syd. Det vi har oplevet har vi tilpasset vores medrejsende, og er designet til at give et andet perspektiv og afsløre rejsemålets sjæl.

Home Cooking Experiences

LOKALKENDSKAB

Vores langvarige forhold til Sri Lanka betyder, at vi har lokalpartnere som intet andet rejsebureau. 

I vil rejse hjem med en følelse af at være forbundet til landet og dets befolkning.

Pidurangala near Sigiriya

ALTERNATIVT PERSPEKTIV

Et vigtig element på en ETG-ferie er at dreje til venstre når andre drejer til højre.

Som for eksempel ikke nødvendigvis at bestige Sigiriya klippefortet, men i stedet beskue det fra Pidurangala i nærheden.

Sri Lanka White Water Rafting

PLADS TIL UFORUDSETE OPLEVELSER

Vi tror ikke på en stram planlægning af hvert minut af jeres ferie, for Sri Lanka er et sted, hvor magiske oplevelser sker uventet –  mulighederne ligger i at gribe øjeblikket.

Experience Travel Group

Start din rejse

Hver rejse med ETG er forskellig. Fortæl os dine behov, håb og frygt, og vores venlige rejseteam hjælper dig med at opdage din ideelle ferie.

VIGTIG REJSEINFORMATION

Alle detaljer vedrørende pas, visa og rejseforsikring er inkluderet i din rejsepakke før afrejse.   Vores team er fuldt opdateret om udenrigsministeriets anbefalinger, og om seneste nyt fra vores samarbejdepartnere på Sri Lanka. Din rejsekonsulent kontakter dig, hvis der er ændringer ift. sikkerhed og lokal lovgivning, som du bør være opmærksom på, og du kan altid kontakte os.

HVORFOR EXPERIENCE TRAVEL GROUP?

Hos Experience Travel Group er vi mere end bare rejseeksperter – vi er et fællesskab af passionerede rejsende, der strækker sig fra Danmark til Asien. Vores mål er at afdække Asiens struktur gennem indsigtsfulde oplevelser, fremragende rejseledere og lokalguider samt vores indgående viden. Selvfølgelig er vi forpligtede til at give vores gæster en fantastisk ferie, men vi i lige så høj grad gør vi alt for at sikre, at enhver rejse er fair for vores samarbejdspartnere og etisk sund med respekt for lokalkulturen, økonomien, naturen og miljøet på de destinationer vi kender og holder så meget af.

rejs med Experience Travel Group

gør en forskel

Enestående, etiske rejseoplevelser, der gør en positiv forskel. Bæredygtige, samvittighedsfulde rejser er grundlaget for, hvad vi beskæftiger os med. Så du kan trygt begive dig afsted i vished om, at alle elementer af din rejse har en positiv effekt.

bliv en del af vores rejsefællesskab

Uforglemmelige rejser, hvor du vil opleve, at man ikke behøver at dele sprog for at dele grin og samhørighed. Bliv en del af vores rejsefællesskab, og gør brug af vores viden om denne fantastiske verden.

skab din egen unikke rejsefortælling

Fantasifulde og fordybende eventyr; vores individuelt kuraterede rejser er din billet til en enestående tilværelse. Omfavn det uventede; lad nysgerrigheden styre din rejse; find dit nye jeg.

rejs sikkert

Individuelt designede rejseplaner helt efter dine, og kun dine, ønsker. Med fuld finansiel beskyttelse og døgn-åben kundeservice, kan du trygt rejse med sikkerhed for, at der er taget højde for alle aspekter af din ferie. Logistik, sikkerhed og bæredygtighed; vi er med dig hele vejen.   

Experience Travel Group