Ring til os på +45 71 99 67 11

LUKSUSFERIER TIL THAILAND

Thai når det er bedst, men ikke som du kender det

Thailands enestående kombination af det hektiske byliv, palmeklædte landskab, kridhvide strande, frodige bjergelandskaber, samt ikke mindst den eksotiske og spændende madkultur, har været grundlæggende for landets udvikling som Sydøstasiens perle og ultimative luksusdestination. Find selv ud af, hvorfor ‘Smilets Land’ fortsætter med at charmere dem, der tør sætte lidt mere krydderi på ferieoplevelsen, og opleve det autentiske Thailand.

Experience Travel Group

HVORFOR EN LUKSUS Ferie TIL THAILAND

Forestil jer at vågne op til morgenmad på jeres terrasse med udsigt over den vidtstrakte jungle. Gå en tur på den kridhvide strand, mens I forbereder jer på at dykke ved et koralrev. Udforsk harmonien i byen og på landet med jeres egen lokalguide, velvidende at et smukt hotel venter, når I vender tilbage.

Hos ETG er vores definition af luksus uløseligt forbundet med jeres oplevelse. Vi hjælper jer med at finde det bedste af de bedste hoteller i Thailand bundet sammen med fantastiske oplevelser. 

Hvis bykultur, mad og natmarkeder er noget for jer, så sørg for at besøge Bangkok, Chiang Mai og Phuket; alt sammen unikt og alligevel hjemsted for fantastiske luksushoteller og rigelige muligheder for delikat mad.
Hvis I foretrækker eskapisme, kan I udforske Thailands naturlige skønhed yderligere ved at komme op i bjergene eller trække jer tilbage til nogle af de herlige strande i den Thailandske bugt og Andamanerkysten. Uanset hvad det er I leder efter, kan Experience Travel Group designe en interessant, fordybende og afslappende luksusferie i “Smilets Land”.

Thailand Boat Trips

POPULÆRE TYPER FERIER I THAILAND

Experience Travel Group planlægger omhyggeligt hver tur i tæt samarbejde med kunden for at sikre, at alle detaljer er på plads. Gennemse vores eksempler på rejseplaner for at få en idé om de ferier vi organiserer, og husk at ethvert individuelt element kan skræddersyes til jeres specifikke ønsker. Fra en dybdegående tre-ugers ferie, der tager jer på kryds og tværs gennem landet, til en simpel tur med masser af tid på en afsidesliggende strand; vi kan give jer den ideelle ferie i Thailand.

Thai Street Food

det skjulte Thailand

Mange rejsende mener, at de har “klaret” Thailand – eller i hvert fald fået et indtryk af landet. Men vi ved, hvordan man åbner op for sider af landet I aldrig anede fandtes – og det med fabelagtige oplevelser langt væk fra andre turisters slange vej.

Familieferier

Thailand er et genialt rejsemål for familier med børn i alle aldre, og byder på en idyllerisk blanding af strande og kulturel indsigt. Det stille hav og overfloden af fantastiske familievenlige hoteller gør, at planlægningen af en ferie her er uden bøvl.

Thailand Food Markets

ferie i flere lande

Kunne I tænke jer en rejse til Thailand med afstikkere til Laos, Cambodia eller Vietnam? En dybere udforskning af Sydøstasien kan være en fantastisk berigende oplevelse.

THAILANDS TOP FERIEDESTINATIONER

Metropolen Bangkok og andre storbyer som Chiang Mai og Phuket byder på et utal af kulturelle og kulinariske lækkerier. Natmarkeder og madboder sikrer, at der er masser af lækkerier både til øjnene og maven! Ikke overraskende er disse steder også hjemsted for nogle af regionens fineste luksus- og boutiquehoteller. På samme måde er øerne i den Thailandske bugt og Andamanerhavet hjemsted for nogle af Asiens hippeste og mest eksklusive luksusstrande, hvor Thailands utrolige naturlige skønhed kan absorberes i et meget langsommere tempo.

Thailand Street Food

Frisk, krydret og stærkt – det ægte thaikøkken er afgjort bedre end noget I har smagt i Danmark.

Thailand Festivals

Blændende templer og pulserende festivaler bevarer den stærke buddhistiske indflydelse i Thailand.

Explore Thai Islands

Sejl mellem kalkstensklipperne ud for den sydlige kyst – en oplevelse af en anden verden.

Experience Travel Group

Start din rejse

Hver rejse med ETG er forskellig. Fortæl os dine behov, håb og frygt, og vores venlige rejseteam hjælper dig med at opdage din ideelle ferie.

Thailand Luxury Holidays

LUKSUSHOTELLER I THAILAND; SÆRLIG UDVALGT TIL DIG

Vores portefølje af hoteller i Thailand vil helt sikkert tage pusten fra jer. Strandhoteller som det fantastiske Koyao Island Resort tilbyder hvidt sand og smaragdblåt klart vand. Boutique-byhoteller som Ariyasom Villa tilbyder en smuk oase i hjertet af Bangkok. Vi ved også, hvor man kan finde ultimative luksushoteller, private krydstogter og økologisk lodges. Hvert hotel vi anbefaler, er blevet afprøvet af vores rejseteam og vil forbedre jeres oplevelse af landet – kontakt os for at finde en personlig anbefaling.

Ariyasom Villa, Bangkok

Ariyasom Villa, Bangkok

Et smukt boutique-hotel i det centrale Bangkok opført i 1940´erne – med en prisvindende vegetarisk restaurant.

Koh Jum Beach Villas, Koh Jum

Overnatning i rummelige villaer på den stille og fredfyldte ø Koh Jum, der giver et mere autentisk glimt af Thailands øer.  

Koyao Island Resort, Ko Yao Island

Koyao Island Resort, Ko Yao Island

Vidunderligt stille boutique-resort med fabelagtig udsigt til Andamanerhavet.

Phu-Chaisai, Chiang Rai

Phu-Chaisai, Chiang Rai

Et højtbeliggende tilbagetrukket resort i stilfuldt design med storslået panorama over de nordlige bjerge.

Raya Heritage, Chiang Mai

Raya Heritage, Chiang Mai

Fredfyldt og moderne med stilfuld indlogering på breden af Ping-floden lige uden for Chiang Mai.

Siam, Bangkok

Siam, Bangkok

Villaer med orientalske antikviteter og luksuriøs moderne komfort ved Chao Phraya-floden i Bangkok.

Thailand Beach Huts

OPLEVELSER FOR LIVET

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Experience Travel Group

Start din rejse

Hver rejse med ETG er forskellig. Fortæl os dine behov, håb og frygt, og vores venlige rejseteam hjælper dig med at opdage din ideelle ferie.

VIGTIG REJSEINFORMATION

Alle detaljer vedrørende pas, visa og rejseforsikring er inkluderet i din rejsepakke før afrejse.   Vores team er fuldt opdateret om udenrigsministeriets anbefalinger, og om seneste nyt fra vores samarbejdepartnere på vores destinationer. Din rejsekonsulent kontakter dig, hvis der er ændringer ift. sikkerhed og lokal lovgivning, som du bør være opmærksom på, og du kan altid kontakte os.

HVORFOR EXPERIENCE TRAVEL GROUP?

Hos Experience Travel Group er vi mere end bare rejseeksperter – vi er et fællesskab af passionerede rejsende, der strækker sig fra Danmark til Asien. Vores mål er at afdække Asiens struktur gennem indsigtsfulde oplevelser, fremragende rejseledere og lokalguider samt vores indgående viden. Selvfølgelig er vi forpligtede til at give vores gæster en fantastisk ferie, men vi i lige så høj grad gør vi alt for at sikre, at enhver rejse er fair for vores samarbejdspartnere og etisk sund med respekt for lokalkulturen, økonomien, naturen og miljøet på de destinationer vi kender og holder så meget af.

rejs med Experience Travel Group

gør en forskel

Enestående, etiske rejseoplevelser, der gør en positiv forskel. Bæredygtige, samvittighedsfulde rejser er grundlaget for, hvad vi beskæftiger os med. Så du kan trygt begive dig afsted i vished om, at alle elementer af din rejse har en positiv effekt.

bliv en del af vores rejsefællesskab

Uforglemmelige rejser, hvor du vil opleve, at man ikke behøver at dele sprog for at dele grin og samhørighed. Bliv en del af vores rejsefællesskab, og gør brug af vores viden om denne fantastiske verden.

skab din egen unikke rejsefortælling

Fantasifulde og fordybende eventyr; vores individuelt kuraterede rejser er din billet til en enestående tilværelse. Omfavn det uventede; lad nysgerrigheden styre din rejse; find dit nye jeg.

rejs sikkert

Individuelt designede rejseplaner helt efter dine, og kun dine, ønsker. Med fuld finansiel beskyttelse og døgn-åben kundeservice, kan du trygt rejse med sikkerhed for, at der er taget højde for alle aspekter af din ferie. Logistik, sikkerhed og bæredygtighed; vi er med dig hele vejen.   

Experience Travel Group