Ring til os på +45 71 99 67 11

LUKSUSFERIER TIL VIETNAM

Asien, men ikke som du kender det

Med Experience Travel Group (ETG) stopper luksusferien ikke ved storslåede hoteller. Vores rejsende vil gerne blande skøn indkvartering med autentiske oplevelser. Det kan være I spiser morgenmad med maner ombord på den luksuriøse flodbåd inden I begiver jer ind i landsbyerne ved Mekong-deltaet, eller I indtager jeres lækre street food med de lokale før I vender tilbage til de bløde senge på et fransk kolonihotel.

Experience Travel Group

HVORFOR VÆLGE EN LUKSUSFERIE TIL VIETNAM

Vietnam byder på den ultimative Sydøstasien-oplevelse – et fantastisk køkken, flydende markeder, paradisiske strande og spændende tropiske eventyr. I kan opleve den ekstraordinært smukke natur i Halong-bugten, Ninh Binh eller Mekong-deltaet, køre på scooter i Hanoi eller Ho Chi Minh City, slappe af ved de smukke strande ved Hoi An eller Nha Trang. Mulighederne er uendelige, og vi er dedikerede til at finde de oplevelser, som er bedst for netop jer.

Da de fleste rundrejser haster gennem de samme velkendte ruter, så er vores luksuriøse ferierejser i Vietnam en smule anderledes. Vi viser vores rejsende det autentiske Vietnam uden om de store grupper, og kombinerer højdepunkterne med eksklusive oplevelser, der afdækker landets sjæl.

POPULÆRE FERIEREJSER I VIETNAM

Vi har sammensat et par forslag til dagsprogrammer baseret på de mest populære rejseformer bare for at give jer lidt inspiration til rejsen. Vær dog opmærksom på, at alle ferier med Experience Travel Group er skræddersyede til den enkelte rejsende, så bare fordi der ikke er netop den rejse I søger, kan vi sagtens få det til at ske!

Classic Vietnam Beach Holidays

KLASSISK STRANDFERIE I VIETNAM

Vores klassiske ferie i Vietnam byder på historiske og naturlige højdepunkter, det fristende køkken og inspirerende møder med lokalbefolkningen – og masser af tid ved en af Vietnams bedste strande.

Family holidays to Vietnam

Familieferie til Vietnam

Familieferier i Vietnam vil inspirere både børn, teenagere og voksne. Vores familieferier er velafprøvede, gennemtestede og pakkede med oplevelser og familievenlige hoteller til alles begejstring.

Mekong flodrejser

Den mægtige Mekong er livsnerven ned gennem Sydøstasien, og en rejse ned ad floden gennem Cambodia og Vietnam er en af de bedste måder at opleve regionens landskaber og sjæl.

Vores rejsende lærer lokalbefolkningen at kende, deler historier, og skaber en gang imellem venskaber for livet.

Det vietnamesiske køkken er kendt over hele verden og er centralt i landets kultur og identitet. Vores guider viser vej til den bedste street food i Vietnam.  

Thailand Food Markets

Når andre går til højre ynder vi at gå til venstre for at afdække nye perspektiver af dette fascinerende land.

Experience Travel Group

Start din rejse

Hver rejse med ETG er forskellig. Fortæl os dine behov, håb og frygt, og vores venlige rejseteam hjælper dig med at opdage din ideelle ferie.

HOTELLER I VIETNAM SÆRLIGT UDVALGT
TIL NETOP JER

Når vi leder efter det perfekte hotel i Vietnam, så tager vi hensyn til jeres individuelle behov og ønsker. Hvis I ønsker luksus af den gamle verden, anbefaler vi noget i stil med Sofitel Legend Metropole, som er Hanois fineste hotel fra kolonitiden. Hvis I ønsker en luksuriøs strandferie i Vietnam er Six Senses Con Dao, Ninh Van Bay eller Amanoi ganske enkelt de bedste. For en homestay-oplevelse hos en familie kan det charmerende Mango Home være det helt rette for jer. Tag et kig på vores eksperters udvalg af afprøvede og gennemtestede hoteller i Vietnam for yderligere inspiration.

Bassac Cruise, Can Tho

En skøn måde at udforske vandvejene i Mekong-deltaet på – med komfort og stil.

Chay Lap Farmstay, Phong Nha-Ke Bang

Chay Lap Farmstay, Phong Nha-Ke Bang

Et fredfyldt tilflugtssted lige ved den smukke nationalpark.

Lak Tented Camp, Buon Ma Thuot

Lak Tented Camp, Buon Ma Thuot

Fredfyldt udsigt og forskellige vandreture fra de charmerende telte og luksus-bungalows.

Pilgrimage Village, Hue

Pilgrimage Village, Hue

Enestående luksushotel i fredfyldte omgivelser lige i udkanten af Hue.

Tam Coc Garden Resort , Ninh Binh

Tam Coc Garden Resort , Ninh Binh

Tam Coc er overgroet med grønt og omgivet af majestætiske bjerge.

The Four Seasons Nam Hai, Hoi An

The Four Seasons Nam Hai, Hoi An

Et luksuriøst villa-resort ikke langt fra Hoi An og kun få skridt fra stranden. 

OPLEVELSER FOR LIVET

Vietnam, som er fyldt med oplevelser for livet, er et vidunderligt sted at markere en særlig begivenhed eller bare at udvide jeres horisont. For historieinteresserede, der vil vide mere om Vietnamkrigen (eller den Amerikanske krig som den hedder i Vietnam), er et besøg i Cu Chi-tunnelerne et must. For de, der søger spænding er en tur på scooter fra Hoi An til Hue en fantastisk måde at opleve kyststrækningen på. Og vi mener at en rejse i Vietnam ikke er komplet uden en bådtur ned ad den stemningsfulde Mekong. Jeres luksusferie kan være lige så vild eller afslappende som I ønsker den.

Oplev den gamle kejserby Hue, strandene ved Hoi An eller Phu Quoc og en endeløst række af madoplevelser fra madkurser til street food i Hanoi eller Ho Chi Minh City. For de, som elsker landskabet bør man udforske kalkstensformationerne i Halong-bugten (eller måske Nha Trang, som er lige så smukt, men kun halvt så travlt). I kan selvfølgelig inkludere forskellige oplevelser flere gange på jeres rejse, og på ferier i Vietnam-Cambodia kan I også nemt kombinere alt dette med de majestætiske templer ved Angkor.

Vietnam er en både tidløs og moderne nation, og det er  kontrasterne, der gør landet enestående. 

Hanoi Flower Market

Det bedste tidspunkt at lade sig opsluge i Hanois farverige vrimmel er ved solopgang. 

Luksus kan sagtens være simpel, men stilfuld komfort med udsigt til frodige rismarker og landskaber.

Experience Travel Group

Start din rejse

Hver rejse med ETG er forskellig. Fortæl os dine behov, håb og frygt, og vores venlige rejseteam hjælper dig med at opdage din ideelle ferie.

VIGTIG REJSEINFORMATION

Alle detaljer vedrørende pas, visa og rejseforsikring er inkluderet i din rejsepakke før afrejse.   Vores team er fuldt opdateret om udenrigsministeriets anbefalinger, og om seneste nyt fra vores samarbejdepartnere på vores destinationer. Din rejsekonsulent kontakter dig, hvis der er ændringer ift. sikkerhed og lokal lovgivning, som du bør være opmærksom på, og du kan altid kontakte os.

HVORFOR EXPERIENCE TRAVEL GROUP?

Hos Experience Travel Group er vi mere end bare rejseeksperter – vi er et fællesskab af passionerede rejsende, der strækker sig fra Danmark til Asien. Vores mål er at afdække Asiens struktur gennem indsigtsfulde oplevelser, fremragende rejseledere og lokalguider samt vores indgående viden. Selvfølgelig er vi forpligtede til at give vores gæster en fantastisk ferie, men vi i lige så høj grad gør vi alt for at sikre, at enhver rejse er fair for vores samarbejdspartnere og etisk sund med respekt for lokalkulturen, økonomien, naturen og miljøet på de destinationer vi kender og holder så meget af.

rejs med Experience Travel Group

gør en forskel

Enestående, etiske rejseoplevelser, der gør en positiv forskel. Bæredygtige, samvittighedsfulde rejser er grundlaget for, hvad vi beskæftiger os med. Så du kan trygt begive dig afsted i vished om, at alle elementer af din rejse har en positiv effekt.

bliv en del af vores rejsefællesskab

Uforglemmelige rejser, hvor du vil opleve, at man ikke behøver at dele sprog for at dele grin og samhørighed. Bliv en del af vores rejsefællesskab, og gør brug af vores viden om denne fantastiske verden.

skab din egen unikke rejsefortælling

Fantasifulde og fordybende eventyr; vores individuelt kuraterede rejser er din billet til en enestående tilværelse. Omfavn det uventede; lad nysgerrigheden styre din rejse; find dit nye jeg.

rejs sikkert

Individuelt designede rejseplaner helt efter dine, og kun dine, ønsker. Med fuld finansiel beskyttelse og døgn-åben kundeservice, kan du trygt rejse med sikkerhed for, at der er taget højde for alle aspekter af din ferie. Logistik, sikkerhed og bæredygtighed; vi er med dig hele vejen.   

Experience Travel Group